free statistics Vrije Training F1 Vandaag Skip to main content

Vrije Training F1 Vandaag

Guanyu Zhou en Antonio Giovinazzi azen al een tijdje op het tweede zitje bij Alfa Romeo maar ook het Amerikaanse talent Colton Herta lijkt een steeds grotere kandidaat te worden voor het laatst overgebleven plekje op. Op Spa-Francorchamps wordt na een vrij weekend het racen weer hervat.


Verstappen Snelste Tijdens Eerste Formule 1 Training Van 2021

De plussen en minnen van een bewogen F1-seizoen.

Vrije training f1 vandaag. LIVE De eerste vrije training voor de Grand Prix van Oostenrijk. De Formule 1 is neergestreken op misschien wel het bekendste circuit van allemaal. 9 oktober 2020 - GPEifel2020.

Ook tweede training Nürburgring strandt in de mist. Van vrije trainingen en kwalificaties tot Formule 1 Café en de race zelf. Middels dit liveblog houdt F1Maximaal u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen tijdens de eerste vrije.

Paddockpraat is de podcast van FORMULE 1 Magzine. Formule 1 Grand Prix Turkije 2021 Uitslag Formule 1 GP Turkije 2021. Het Grand Prix-weekend in Monaco begint zoals gebruikelijk niet op vrijdag maar op donderdag met de eerste vrije training.

Live tweede vrije training Formule 1 GP Bahrein 2021. Live eerste vrije training Formule 1 GP België 2020. De Grand Prix van Nederland is vandaag vrijdag dan eindelijk terug van weggeweest.

Alle tijden worden in Nederlandse tijd weergegeven. De stoelendans voor het Formule 1-seizoen van 2022 nadert zijn einde. Refer a Friend North America.

1500-1630 Tweede vrije training. Het laatste Max Verstappen nieuws lees je als eerste op onze site. Na de eerste vrije training van vanmorgen is het nu bijna tijd voor de tweede vrije training op het circuit van Barcelona.

Leclerc snelste in tweede training. 25-06-2021 Na een prima eerste vrije training voor Max Verstappen maken de teams en F1-coureurs zich op voor de tweede vrije training. Deze tweede vrije training geeft een indicatie van de kwalificatie- en racesnelheid.

Volg live de tweede vrije training voor de Grand Prix van Bahrein met Max Verstappen. Danceable Hits Classics Formule 1 MotoGP. De Formule-1 rijdt dit weekend op het circuit van Monza.

Met wederom anderhalf uur op de klok krijgen de teams redelijk veel tijd om allerlei programmas af te werken in voorbereiding op de kwalificatie van zaterdag. RacingNews365 brengt dagelijks het laatste nieuws over de F1 en andere grote evenementen. Kijk Formule 1 live op tv bij Ziggo.

De Grand Prix van Oostenrijk is de laatste race uit de Triple Header. Dit weekend staat de Grand Prix van Italië voor de deur. Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van België.

Ruim 36 jaar nadat de laatste officiële Formule 1-sessie werd verreden op 25 augustus 1985 is de koningsklasse van de autosport op 3 september 2021 terug. West New York-burgemeester Felix Roque heeft voor zijn. De weersverwachtingen voor de zondag zien er goed uit met name voor Red Bull Racing dus de.

Vrije trainingen ingekort tot één uur. We beginnen met de eerste vrije training. Beleef de Formule 1 live met livetiming uitslagen standen en uitgebreide informatie over alle coureurs teams en races.

31 december 2020 - Nieuws. Direct na afloop van iedere sessie kan je hier de volledige uitslag van de F1 vinden. Het is tijd voor de tweede vrije training voor de Grand Prix van de Verenigde Staten op het Circuit of the Americas.

In New Jersey staat later vandaag een persconferentie op het programma waar men waarschijnlijk de komst van de Formule 1 voor 2013 aankondigt. Na een enerverende eerste vrije training met rode vlaggen boordradio-tirades en een bijzondere uitslag maken de teams zich op voor de tweede sessie van de vrijdag. Live eerste vrije training Formule 1 GP Spanje 2021.

Alle tijden worden in Nederlandse tijd weergegeven. Red Bull Racing was in de eerste sessie voorafgaand aan de Grand Prix van Stiermarken sneller dan concurrent Merc. Kom er direct achter hoe laat de Formule 1 training kwalificatie of race vandaag of morgen wordt uitgezonden.

Elke training telt op het stratencircuit waar vertrouwen essentieel is. Als Formule 1-fan zit je dit seizoen goed bij Ziggo. Beyond The Grid - the F1 podcast.

Is het Red Bull Racing of Mercedes dat hier als sterkste uit de bus komt of maken Lewis Hamilton en Max Verstappen zelf het verschil. 1100-1200 Derde vrije training. Bekijk hier de kalender van het seizoen 2021.

Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Spanje het volgende hoofdstuk in het gevecht tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Mis geen enkele Formule 1 wedstrijd met deze handige GP-kalender. Wanneer en hoe laat is de eerstvolgende Grand Prix.

Zie wwwformule1nl voor meer podcasts en het laatste Formule 1-nieuws. Live F1 1400u Tweede vrije training Grand Prix van Rusland. Het wordt dus goed opletten hoe Max Verstappen en rivaal Lewis Hamilton gaan presteren.

Je volgt deze eerste vrije training met het liveblog van GPblog. 1130-1300 Eerste vrije training. Dit zijn de F1-programmas.

Na overwinningen en Frankrijk en Steiermark kan Max Verstappen deze reeks sterk afronden met nog een overwinning op de Red Bull Ring. Een verslag postte ik hier in de hoofddraad. Op ons dooie gemak tuffen we die kant op nadat we eerst nog even met verbazing naar de vele ballonnen hebben gekeken.

Sochi Rusland Sinds 2014 worden Formule 1-wedstrijden verreden op het Sochi International Street Circuit in Sochi. 1400-1530 Tweede vrije training. 30 augustus 2019 - Nieuws.

Official F1 Race Programme. FIA past F1-weekend aan. Refer a Friend Europe.

Over Daytona Kevin Magnussen Mascotte Dixon en nog veel meer. De eerste vrije training geeft de coureurs de gelegenheid om de baan te verkennen en om zoveel mogelijk data op te doen om te kunnen analyseren. Ik was vandaag op Catalunya en maakte in een paar uur heel wat mee.

22 hours agoHet Formule 1-weekend in Austin is nu officieel van start gegaan. De laatste uitslagen van alle Formule 1-races en trainingen vind je hier. Want op Ziggo Sport kanaal 14 volg je alle vrije trainingen en kijk je altijd live naar de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag.

Vandaag kunnen we relatief gezien uitslapen pas om 8 uur rinkelt de wekker want de derde vrije training begint om 11 uur. Om 1500u is het alweer tijd voor de tweede vrije training van de Dutch Grand Prix Link voor app. Red Bull begon het weekend goed met de snelste tijd voor de Nederlander in de eerste training.

Meerdere topteams brengen upgrades mee welk team weet deze het beste in te zetten.


Max Verstappen Jarig Red Bull Racing Aston Martin Formule 1


Verstappen Blasts The Kerbs At Barcelona Saying His A Gets It Too Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Oostenrijk 2021 Racingnews365


Uitslag Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Pin By Jean Louis On Planes En Zo Racing Red Bull Racing Red Bull F1


Uitslag Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Italie 2021 Racingnews365


Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Nederland 2021 Racingnews365


Pin Na Doske Max Verstappen Red Bull Formule 1


Pin Op Nieuws


Pin Op F1


Ywpcsnubwcozem


Live Eerste Vrije Training Formule 1 Gp Verenigde Staten 2021 Racingnews365


Gusfngrkbt3mrm


Max Verstappen Regelt Zijn Eigen Pitstop Bij Red Bull Formule 1 Training Racen


Live Tweede Vrije Training Formule 1 Gp Portugal 2021 Racingnews365

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar